V60 Cross Country Maavara

Siinä on korkeampi maavara neliveto ja koria suojaavia muoviosia. Autossa ei ole ainoastaan korkeampi maavara vaan Cross Country on myös muilta ominaisuuksiltaan suunniteltu sopimaan aktiiviseen elämäntapaan ja liikkumiseen myös huonompikuntoisilla teillä.


Koeajo Volvo V60 Cross Country D4 Awd Automafia

Volvo V60 Cross Country on erityisen mielenkiintoinen automalli nimenomaan vaihtoehtona korkeampikoriselle katumaasturille.

V60 cross country maavara. Alkaen 150 että 254 hv. V60 Cross Country T5 AWD. Nelisylinterinen bensiiniturbo kahdeksanportainen automaatti neliveto.

Yli 20 sentin maavara fiksu neliveto ja off road -ajoasetukset tekevät uudesta V60 Cross Countrysta varsin maastokelpoisen perhefarmarin. Tutulla tavalla korotettu Volvo V60 Cross Country. Vaihteistot olivat samat kuin normaaleissa V60-malleissa.

ETUSI JOPA 1 400. Volvon Cross Country -malliston uusin tulokas V60 CC lanseerattiin loppuvuodesta 2018. Volvo V60 Cross Country toteutettiin samalla hyväksi havaitulla kaavalla kuin muutkin ruotsalaiset maastofarkut.

V60 Cross Country yllättää maavarallaan. Tämä on auto jokaiselle joka haluaa kulkea entistä pidemmälle. V60 Cross Country on dynaaminen nelivetofarmari jonka edistynyt tekniikka vie sinut pidemmälle uusia polkuja tutkimaan.

VOLVO V60 CROSS COUNTRY Edition Jokainen päivä voi olla seikkailu. 2018 - Farmari Crossover. Hallitse kaikki tiet Mihin ikinä tie sinut viekin kuljettajaa avustava tekniikka ja edistynyt neliveto tarjoavat tarkan ajotuntuman useimmissa tieoloissa.

Maavara on tärkeä ominaisuus autossa monelle syrjäisen mökin omistajalle tai heikosti hoidettuja sivuteitä ajavalle viljelijälle. Volvo V60n uudessa Cross Country -versiossa maavaraa on reilut 20 senttiä. Seikkailun ei aina tarvitse olla kaukana.

1825 mm 7185 in. Korotettu maavara hieman suuremmat renkaat sekä korin helmojen ja lokasuojien muoviosat luovat maastohenkisyyttä. Volvo V60 Cross Countryn maavara on 201 mm eli V60 Cross Country on 65 mm korkeampi kuin V60-farmari.

Leveys 2015 Volvo V60 Farmari Crossover. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot vaihtoautosta. Hienostunut seikkailu odottaa sinua.

Vetotapa Volvo V60 I Cross Country Farmari Crossover 2015 20 D4 190 Hp. Monipuoliset turvallisuus- ja mukavuusjärjestelmät kertovat omalta osaltaan autoteollisuuden yleisestä. 4638 mm 1826 in.

Valitkaa allaolevasta listasta vuosimalli Volvo V60 nähdäksenne vastaavat mallit. V60 Cross Country maavara 201 mm mahdollistaa seikkailuntäyteisen elämäntyylin Lex Kerssemakers sanoo. V60 Cross Country maavara 201 mm mahdollistaa seikkailuntäyteisen elämäntyylin Suomeen 2015 Suurempi maavara suojalevyt edessä ja takana sivukynnyslistat ja lokasuojien jatkeet luovat autolle kunnioitettavan voimakkaan ilmeen joka korostaa auton suorituskykyä.

Takaistuimen reisituki pieni suksiluukku voimalinjan ajoittainen sivistymättömyys. Volvo V60 Cross Country on auto jonka avulla voit kokea enemmän. Volvo V60 Cross Country on erinomainen vaihtoehto autoilijalle joka haluaa maasturimaisen maavaran mutta farmarityylisen korimallin.

Tavaratila 2015 Volvo V60 Farmari Crossover. Korotettu alusta istuu tyylikkäästi V60n farmarimalliin. Volvo V60 Cross Country on auto jonka avulla voit kokea enemmän.

Moottorivaihtoehdot Cross Countryssa olivat T5 245 hv D3 150 hv ja D4 190 hv jonka sai myös nelivetoisena. Korotettu maavara ja toimiva neliveto takaavat etenemisen vähän huonommallakin mökkitiellä eikä ajettavuudessa ole muissakaan olosuhteissa moitittavaa. Käytännöllisyys maavara tilat ajettavuus.

Valitkaa yksi malleista ja voitte tarkistaa sen teknisiä lisätietoja esim. Volvon maastofarmarin saa sekä bensiini- että dieselmoottorisena kevythybridinä. Nämä Cross Country -mallit ovat menneet hyvin kaupaksi joten myös viime vuonna esitellystä uuden mallisukupolven V60-farmarista nähtiin nyt Cross Country -versio.

Cross Country on 67mm korkeampi kuin vakiomallinen V60. Korkeampi maavara neliveto ja kestävät korin suojaelementit auttavat sinua etsimään uusia seikkailuja. Sellainen on myös uusi V60 Cross Country.

184 kW 250 hv5. Korkea maavara AWD-neliveto ja alamäkihidastin auttavat sinua pääsemään pidemmälle. Volvo V60 Cross Country on tuttu V60-malli joka on Volvon mukaan suunniteltu aktiivista elämäntapaa viettäville.

Volvo V60 Cross Country - Mökkiteiden kuningas. Se on enemmän kuin monissa katumaastureissa. Maavara on tasoa kuin suosituissa katumaastureissa jotka ovat paljon korkeampia.

Rengasmelun osalta jää petrattavaa. Uusi jämerä Volvo V60 Cross Country vie sinut minne tahansa turvallisesti ja mukavasti. V60 Cross Countryn maavara on peräti 21 senttimetriä mikä.

Volvo V60 Cross Country ja XC60 Tällä kertaa Testikuskin testissä olivat uudet Volvo V60 Cross Country ja XC60. Suojalevyt edessä ja takana sivukynnyslistat ja. V60 Cross Country ei kuitenkaan ole.

Ulkonäöltään muutokset ovat melko vähäisiä normaaliin V60-malliin verrattuna. V60sta esiteltiin myös maastokelpoisempi Cross Country -malli. Tällä Volvolla pärjää erittäin hyvin huonolla mökkitiellä ja.

Polttomoottori liikuttaa auton etupyöriä. Maavara mahdollistaa liikkumisen myös hieman. Korkea maavara AWD-neliveto ja alamäkihidastin auttavat sinua pääsemään pidemmälle.

Vaikka V60 CC saattaa ilman vertailukohtaa näyttää tavalliselta pitkäkatolta seikkailumuovein varusteltuna on 210 millimetrin maavara lähes 70 mm perusmallia korkeampi. Koeajossa Volvo V60 Cross Country. Cross Country -mallissa on 65mm korkeampi maavara kuin perinteisessä V60 mallissa ja maavaraa on tässä 201 millimetriä.

Cross Countryn varusteluun kuuluvat mm. Korkeampi maavara neliveto ja kestävät korin suojaelementit auttavat sinua etsimään uusia seikkailuja. V60 Cross Countryyn on saatavilla uudet 18 ja 19 tuuman Cross Country -vanteet sekä korkeaprofiilirenkaat jotka lisäävät mukavuutta täydentävät vahvaa ulkoasua vähentävät tiemelua ja tarjoavat lisäsuojaa kivikkoisilla.

1241 l 4383 cu. Vaikka auton maavara on henkilöautolle hulppeat 210 millimetriä sulavalinjainen ulkomuoto ei ole kärsinyt korotuksesta. Volvoa on joskus arvioitu ruotsalaiseksi turvakaukaloksi.

V60 Cross Countryn maavara on 75 mm korkeampi kuin V60 Sportswagonissa mistä kiitos kuuluu erityissuunnitellulle Cross Country -alustalle ja jousitukselle jotka parantavat auton suorituskykyä vaikeammassa maastossa. V60 Cross Countryyn on saatavilla uudet 18 ja 19 tuuman Cross Country -vanteet sekä korkeaprofiilirenkaat jotka lisäävät mukavuutta täydentävät vahvaa ulkoasua vähentävät tiemelua ja tarjoavat lisäsuojaa kivikkoisilla teillä. Moottorin teho koko paino polttoaineenkulutus jne Volvo V60 II Cross Country.

Näiden ruotsalaisveljesten välillä ei juurikaan eroja ole jos ajatellaan esimerkiksi sisätilojen ilmettä tai maavaraa. Nyt myynnissä Volvo V60 Cross Country D3 Kinetic Korkea maavara Koukku Navi 75 000 km 2016 - Lempäälä. Volvo V60 Cross Country pitää yllä farmareiden kiinnostavuutta heillekin jotka haluavat autoltaan lisää maavaraa.

Pituus 2015 Volvo V60 Farmari Crossover.


Uusi Volvo V60 Cross Country Ajankohtaista Wetterilla Wetteri


Koeajo Volvo V60 Cross Country Metsateiden Mainioin Sahkoistyi


Koeajossa Korotettu Volvo V60 Cross Country Hienosti Hiottu Ja Kaytannollinen Kokonaisuus Autotalli Com


Autotoday Testasi Volvo V60 Cross Country D4 Awd Business Aut Cross Country Malliston Uusin Odotettu Tulokas Autotoday


Puhkiylistetty Volvo V60 Cross Country Vie Vaikka Lumessa Ja Mudassa Teemat Keskisuomalainen


Koeajo Tutulla Tavalla Korotettu Volvo V60 Cross Country


Koeajo Tutulla Tavalla Korotettu Volvo V60 Cross Country


Koeajo Volvo V60 Cross Country Leppoisaa Murinaa Kaasujalkakaasujalka


Koeajossa Korotettu Volvo V60 Cross Country Hienosti Hiottu Ja Kaytannollinen Kokonaisuus Autotalli Com


Volvon Uusi V60 Cross Country


Koeajo Tutulla Tavalla Korotettu Volvo V60 Cross Country


Koeajo Volvo V60 Cross Country Metsateiden Mainioin Sahkoistyi


Volvon Uusi V60 Cross Country


Bensa Vai Diesel Koeajossa Volvo V60 Cross Country Autot Ilta Sanomat


Koeajossa Korotettu Volvo V60 Cross Country Hienosti Hiottu Ja Kaytannollinen Kokonaisuus Autotalli Com


Koeajossa Korotettu Volvo V60 Cross Country Hienosti Hiottu Ja Kaytannollinen Kokonaisuus Autotalli Com


Koeajo Volvo V60 Cross Country Leppoisaa Murinaa Kaasujalkakaasujalka


Koeajo Volvo S60 Cross Country Maasturilimusiinicoupe Teknavi


Koeajo Tutulla Tavalla Korotettu Volvo V60 Cross Country

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel